april 1, 20200 reacties
Hoofdgerechten Vlees
Varkenshaas
Met een mosterd-tijm panade, ratatouille, uitgebakken spek, knolselderij crème,
en een saus van oesterzwammen
- €21,90
Gebakken Eendenborst
Met gekarameliseerde perzik, paarse wortel, gnocchi, gepofte cherrytomaat en een jus van sinaasappel en Tia Maria
more- €23,90
Langzaam gegaarde mais kipfilet suprême
Met een crème van pastinaak, gegrilde courgette en een rode wijn truffeljus
more- €19,90
Kalfslende
Met courgette, aubergine, rode paprika, pastinaak crème, gebakken paddenstoelen
met een kalfsjus met truffel-essence
- €22,50
Entrecote
Met ratatouille, een crème van pastinaak en een jus van trompette de la mort
more- €23,50
Kip teriyaki
Met lente-ui, taugé, gefrituurde uitjes, atjar tjampoer en kroepoek
more- €19,90
Spare ribs
Geserveerd met aioli, chilisaus, rauwkost en friet. Keuze uit zoet of pittig
more- €18,90
Saté van varkenshaas
Geserveerd met kroepoek, atjar tjampoer, friet en satésaus
more- €17,90
Mega hamburger
Met oude kaas, spek, salade en rode ui
more- €16,90