Hertog Jan

HET SPECIAALBIER ONDER DE PILSENERS

Hertog Jan Pilsener

Stevig goudblond
Rijke smaak en aangenaam bittere afdronk, 5,1%

Informatie

Hertog Jan pilsener is het visitekaartje van Hertog Jan. Vanzelfsprekend selecteert Hertog Jan bij het brouwen alle ingrediënten met de allergrootste zorg. Alleen de rijkste mout, de mooiste hop en kristalhelder water uit de Eiffel zijn goed genoeg.

Prachtige gouden kleur

Dankzij deze ingrediënten en natuurlijk de kunde van de brouwers krijgt het bier die prachtige gouden kleur en vormt het een mooie, volle schuimkraag in de goed gespoelde glazen van De Hoofdwacht. Hertog Jan Pilsener is direct te herkennen aan z’n rijke smaak en de aangenaam bittere afdronk. Drink ‘m liefst bij een temperatuur van 3 graden Celsius, dan smaakt Hertog Jan Pilsener het best. Vanzelfsprekend schenken we ‘m in het officiële Hertog Jan Pilsener glas.

Elke slok is een genot

In vrijwel alles was Hertog Jan van Brabant een heel bijzonder mens. Een jongen was hij nog maar, op de dag dat hij in 1267 de troon besteeg. Iedere andere tiener was onder deze zware last bezweken, zo niet Hertog Jan. Hij leek voor de troon geboren. Al snel betoonde hij zich een bekwaam strateeg en een wijs heerser. Tot de dag van vandaag wordt hij geroemd om zijn grootse daden.

Een ander bier?

Ontdek hier ons assortiment gekoelde bieren op fles en van de tap.
WELKOM BIJ DE HOOFDWACHT

De Hoofdwacht Marker Sliderscherm

dagelijks geopend vanaf 9:00 uur ‘s-ochtends